No, onpa tentti takana,
yksi kirjain väärässä
paikassa.
Epätoivoa, vaikka kaikki
on hyvin, tärkeää
ei yhtään, mitä väliä sillä
olen vain yksi joukosta
inhoan sitä.
Olen jotain muuta, en sitä
haluan aivan toista elämältä,
he eivät sitä tiedä, väliaikaista
on elämäni heille
Sydämen voima on suurempi
tahto kuin mikään toinen
katson vain eteenpäin
inhoan sitä olen vain
olemassa niinkuin halutaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä meitä yritetään sekoittaa mausteeksi massamaiseen mössöön.
Sitä jokainen on juuri sitä mitä on elikkä oma itsensä.
Viisautta on runossasi.
Sivut