Kuljin unessa lapsuuteni metsässä
pikku lampaat mukanani
vein ne syömään heinää sinne vuoren alapuolelle josta aloitettiin päivän seikkailut tutkimusmatka luonnon ihmeisiin heinä kasvoi siellä vielä yhtä vihreänä kuin silloin ennen tunsin taas turvallisuuden tunteen
siellä olivat lampaatkin onnellisia
omassa metsässä
eikä vieraalla maalla
sinne lapsuuden kodin tunnelmaan
haluaisin taas pikkuiset eläimet seuraisivat mukana
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi