Vauva pehmeä, kaunis,
suloinen , ymmärtää voi vain
totuuden, pieni ihminen.
Me olemme ihmisiä, rakkaus
asuu kuitenkin meissä vahvana,
tunteemme ovat samoja.
Lapsi, rakkaus elämän
tuo lohdun, näemme itsemme
pienessä syntyneessä ihmeeessä.
Maailma muuttuu vaaleanpunaisesta,
siniseen, meidän vauva, on ihmeiden
aika, rakkaus, lapsien maailma.
Parempi aika, toivon aika, uuden,
josta uneksimme,
täyttymys uuden, vahvan elämän.
Selite:
Onnea Elsille pienestä ihmeestä maailman!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanasti kirjoitat. Tuli omien lasten syntymät ja omat unelmat mieleen jälleen. Ei ole kauniimpaa hetkeä kuin kuulla oman lapsen ensimmäinen parkaisu =)
Suloinen runo ihmisen alulle. ^^
Sivut