Näitä päivien lukumäärää
on vaikea laskea enää,
mutta ne arvokkaat hetket
luetaan ja säilytetään
muistissa vuosikymmenien ajan
Kevät aurinko valaisee
mielen antaa lupauksille sijaa
nähdä itsensä taas työn touhussa
kylvää hyviä siemeniä
uuden elämän ja tulevaisuuden varalle
Kun myöhemmin katsot
sitä työsi tulosta
tunnet tyytyväisyyden aallon
syvällä sielussasi
Suuria onnen siemeniä
sinulle heitän täältä
ja toivon kaunista elämän jatkoa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi