Joulun haikeat kyyneleet,
vierivät pitkin poskiani, kaipaan
niin kaus lapsuuden aikaan.
Enkelit ja tontut keikkuivat kuusen oksilla,
oikea liekki valaisi tummaa tupaa.
Kaikui laulu puuron tuoksuisessa
huoneessa, tontut kurkkivat ikkunoista.
.
Olen vain rakkauden käsivarsilla,
suurinta kauneutta ihailemassa
luona rauhan ajan, entisen joulun.
Tonttujoukot toivat harmaine
vaatteineen lämmön sydämeen,
kodin lämpöiseen tuoksuun.
Enkeleitä pyydän luokse,
lasten rakkaiden.
Toivon heille lämpimän,
ihanan joulun tuoksun.
Lapsuuden ajan harmaiden tonttujen
iloisuuden ja rauhan sydämen.
>
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sai muistelemaan omia joulumuistoja, silloin kun oli pienempi. kaunis ja kaipaava runo.
Sivut