Mitä jos se kaikki väärä
onkin musta kiinni
Jos mä olenkin se viallinen
vaurioittunut jo valmistushetkellä
Merkitty epäonnistumaan
Ihan sama mitä yrittää
aina pääsee tyrimään
Joka ikinen jälki mun elämässä kertoo
miten vitusti vaan sählään
Haen muista sitä väärää
ja oikeasti olenkin
pahempi kuin yksikään
jota syytän mun satuttamisesta
Sanon että on ikävä
vaikka todellisuudessa
antaitsen yksinäisyyteni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Useimmiten se "kaikki väärä" on kiinni molemmista, yksin harvoin voi pitää pystyssä tai tuhota mitään. Surullinen runo.