En tiedä ansaitsenko tätä
tai mitä tuntisit
jos tietäisit
Ja nämä kylmät asiat on saaneet mut muistamaan
miten ehdottomasti
sä silloin vaadit rakastaa mua
miten tiukkaan puristit
kuin oisin katoamassa
Miten nyt voin olla olemassa
kun osaan vain kaatua
Enkä tiedä kuinka väärin teen
kun pidän sut lähelläni
vaikken edelleenkään halua sua panna
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi