Kiedo kädet varovasti kaulalle
purista hento pulssini kasaan
Jatka kunnes et enää kuule
vapisevan sydämeni viimeisiä lyöntejä
Ja kun olet valmis
se osa minussa on kuollut
Se, joka hetken eli
se, joka löi sinua varten
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi