Mitä sä oikein tunnet?
Mitä sun päässä liikkuu?
Mä tiedän että mua pelottaa
Pelottaa, että katoat
lähdet vain taas pois
Ja mä jään,
jään taakse miettimään
miten typerä typerä typerä
miten helvetin typerä
Ja sinä lähdet pois
ikinä kertomatta mulle
mitä sä oikein tunnet
mitä sun päässä liikkuu
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi