Ikinä en saa loppua
Ja kai jos osaisit, voisit
rakastaa minua
teet vain kuten opetetaan
Värisevän varjoni värit
ikuisesti kadotettuna sinussa
sillä tahdoin aina vain lisää
Jokainen poltettu silta
tatuoituna ihollani
musteena vain heikkouteni
ja hiljaa kiroan etten siltikään
En ikinä,
en sinulle
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi