h
e
r
ä
ä
liekki
harsonohut
sinerväinen
se voimistuu
kuin virvatuli
tanssii
laulaa
voimansa
saa
sielun pienen
kirvelyistä
kirpaisuista
ikävän
soi
s
ä
v
e
l
uneen
jättää
muistijäljen
hehkuvan
Selite:
Unet ovat osa minua, hymyilee Marle ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut