Sataa h i l j a l l e e n l u n t a pieni tyttönen punaisessa haalarissaan töppöset taivasta kohti selällään hangessa hiutaleita kasvoillaan silmät loistaen huutaa äidilleen - enkelisuukkoja!
Selite:
Suukkoja satelee ;)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloinen runo
Nyt kyllä häätyy äkkiä laukkoa atheenvarjon alle.
Silirimpsis!
Hellyttävä tunnelma!
Mikäs sen mukavampoo, ku tehhä lumenkel vastasataneeseen lummeen.
Minnäi löylyin välilä kierähän hankessa.
Suloista talven riemua, enkelisuukkojen kera.
Ihana on.
Todella uutta ensilunta kuin runo äitinsä näköinen.
niin, kauniisti runoilet, todellakin hiuteleita suudelmiksi, sitä voisi itsekin kokeilla
Sivut