Hiljaisuus kutsuu kuiskeena
kävelit vastaan sateessa
saatan sinua katseellani
Pysähdyt vienoa kuisketta
kuuntelemaan
pitkin poskiasi valuu vesi
sadettako
silmistäsi saapuu uusi
sadekuuro
kävelet hiljaisuuteesi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hiljaisuus puhuttelee. Pidin runostasi.
Todella Kaunis,
ja Koskettava.
Koskettava haikeankaunis runo.
Olet onnistunut hyvin vangitsemaan tunnelman, joka pysäyttää väkisinkin lukijan hetkeksi. Ja se ei olekaan aivan vähän.
Herkkä, surullinen runo
Sivut