Ensimmäinen suru-uutinen
järkytti suorastaan lamaannutti
Toinen suru-uutinen saavutti
sydämen itkuisen
Kolmas suru-uutinen saavutti vihan
häneen joka nämä päättää
Rakas mammani
olet aina muistossani
vaalin kaikkea mitä opetit,
en vain osannut sitä kertoa, järkytykseltäni
Rakas pappani
surun kerroin monille monin sanoin,
mummoani halaten itkin, surin
Rakas mummoni
pyydän sinulta anteeksi
etten osaa vielä, vihaltani häntä kohtaan
joka sinut täältä pois vei, surra
Arkkusi vierellä tiedän osaavani
Selite:
Ei niin ehkä suoranaisesti runo... enemmänkin anteeksipyyntö...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
surua, hyvä
Sivut