Surun ensi reaktio

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Ensimmäinen suru-uutinen
järkytti suorastaan lamaannutti

Toinen suru-uutinen saavutti
sydämen itkuisen

Kolmas suru-uutinen saavutti vihan
häneen joka nämä päättää

Rakas mammani

olet aina muistossani
vaalin kaikkea mitä opetit,

en vain osannut sitä kertoa, järkytykseltäni

Rakas pappani

surun kerroin monille monin sanoin,
mummoani halaten itkin, surin

Rakas mummoni

pyydän sinulta anteeksi

etten osaa vielä, vihaltani häntä kohtaan

joka sinut täältä pois vei, surra

Arkkusi vierellä tiedän osaavani

Selite: 
Ei niin ehkä suoranaisesti runo... enemmänkin anteeksipyyntö...
Kategoria: 
 

Kommentit

surua, hyvä

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut