Kulkusi hiljainen, rauhallinen
sai uuden suunnan
Poistuit luotamme
iäisyyteen jatkaen matkaasi
Tuntemattoman matkan taipaleen
ohjaa turvaan tuulilta sateisilta
hän joka sinua jo perillä odottaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi