Hiljennyn hiljaisuuteen, elinehtoosi
Öisin ajatusten keskuudessa, etsin vastauksia
En tiedä milloin yö päättyy
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Hiljennyn hiljaisuuteen, elinehtoosi
Öisin ajatusten keskuudessa, etsin vastauksia
En tiedä milloin yö päättyy
Kommentit
minimalismia eli hyvä
Sivut