Etsin sinua kauan
enkä turhaan
Pyydän sinua
luottamaan aikaan
En halua sinua menettää
Selite:
Sydän surusta peloissaan.. ethän rakas...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Etsin sinua kauan
enkä turhaan
Pyydän sinua
luottamaan aikaan
En halua sinua menettää
Kommentit
sydänpelkoa...hyvä
Sivut