Kyynelistä kertynyt
turtumus
tuntuu sydämessä
maistuu vereltä
valtameressä
avuttomana
hukun
pisaraan
Selite:
Elämä potkii kunnolla.... kerrankin kun luulin sen olevan kunnossa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Kyynelistä kertynyt
turtumus
tuntuu sydämessä
maistuu vereltä
valtameressä
avuttomana
hukun
pisaraan
Kommentit
Ajattelin ensin vain lisätä suosikkeihin. Mutta sanon, että tämä runo on hieno. Niin suuri suru tässä tekstissäsi, että se turruttaa minutkin.
Sivut