En ymmärrä, miten niin monet muut
yksinäiset, eronneet, juopuneet
ovat HÄNET elämäänsä löytäneet
Mikä vika on minussa
en halua baarikärpästä
tai muuten vain kahjoa ihmistä elämääni
ihan tavallisen normaalin ihmisen
TIEDÄN että heitä on, heille vain en kelpaa
Selite:
Tiedän olen katkera, kateellinen yms. yms.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi