Suullinen sitä itseään

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

En ymmärrä, miten niin monet muut

yksinäiset, eronneet, juopuneet
ovat HÄNET elämäänsä löytäneet

Mikä vika on minussa

en halua baarikärpästä
tai muuten vain kahjoa ihmistä elämääni
ihan tavallisen normaalin ihmisen


TIEDÄN että heitä on, heille vain en kelpaa

Selite: 
Tiedän olen katkera, kateellinen yms. yms.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut