Hetken hurmos
ajamisen lumous
Saa taian lailla otteeseen
hurmoksen tunteeseen
Tailla on kuitenkin kääntöpuoli
kuin nurja ilkikurinen juoni
Kataluuteen verrattava
ohikiitävä, suorastaan lamaannuttava
koskettavan pysäyttävä
tajuttomuus
Selite:
Ystäväni poika on ollut tajuttomana viikon ajettuaan niin suuresti rakastamallaan moottoripyörällä ulos tieltä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella koskettava...nuori ihminen vielä elämänsä keväässä...vaarassa kadottaa kaiken...hyvin paljon puhuttelee tämä runosi!
Vau.
Kolikollakin on kaksi puolta.
Upea runo, sai minutkin sanattomaksi.
Surullinen juttu. Loppu veti ihan sanattomaksi, noi kolme viimestä sanaa..
Sivut