En oikein osaa sanoa,
tai sanoiksi pukea.
Tunnetta joka jäi
kun luoksesi yöksi jäin.
Kuitenkin tämän tunnistan
HYMYN
Osaan siis yhä hymyillä
loistaa iloisilla silmillä
Kun toista koskettaa
sen kosketuksessa tunnistaa
nälän läheisyyden.
Muistutuksena saan tuntea sen
joka kerran vei tiemme yhteen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hymy syntyy Hyvästä Olosta.
Runosi tulvii tuota Hyvää Oloa, Tunnetta, Onnellisuutta...välittyy hyvin aidosti lukijalle.
Saa hymyilemään.
:))
Sivut