Kuori piisamin
vahamaisen kiiltävä
vettä hylkivä
Sisus nallen
pehmeä ja täytettävä
tarvittaessa tyhjennettävä
Silmät gasellin
suuret ja lumoavat
suorastaan vangitsevat
Osuiko yksikään,
ken tietäisi todellisen luontosi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi