Upotan käteni
kädenlämpöiseen
kanelilta tuoksuvaan
Taivutan sen letiksi
pyöreiksi palloiksi
maistuvaksi rullaksi
Huulilleni kohotan
palan maistan
Muoto lopulta häviää
masu on täynnä hyvää
tuoretta
kanelirusinapullaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvän mielen runo. vaikka ne rusinat saisikin jättää pois :D
Nami, pullantuoksu!
Kiitos Sinulle arvostelustasi myösh! :o)
Sivut