Kotitie hiljainen
askeleesi kuulen
kotiportilla viimein
suudelmasi tunnen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Kotitie hiljainen
askeleesi kuulen
kotiportilla viimein
suudelmasi tunnen
Kommentit
aih... IHANA!!!
Sivut