Koetinkiveni
järkähtämätön vuoreni
Usko ei sanoja
tehtyjä tekoja
joka kerta kuitenkin
edessä sen polvistun
aloittaakseni alusta
toivoen sen olevan
nousu viimeinen
Selite:
Kuinka monta kertaa tie voi nousta pystyyn samasta syystä ????
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi