Rauha on hänen sielullaan
omani on rauhaton
haluaisin hänet takaisin
tiedän kuitenkin että saa en
itken öisin ikävää
Selite:
Isäni asemaan yritin samaistua
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Rauha on hänen sielullaan
omani on rauhaton
haluaisin hänet takaisin
tiedän kuitenkin että saa en
itken öisin ikävää