En oikein osaa sisäistää,
en tiedä edes uskallanko
Kipinä on olemassa,
en tiedä pidänkö siitäkään
Tunnen sinut toisinaan,
en tunne sinua laisinkaan
Huulesi kertoivat tarinan,
puna kasvoillasi kertoi samaa
Tahdoit jotain sinulle kuulumatonta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi