Puna kasvoillasi

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

En oikein osaa sisäistää,
en tiedä edes uskallanko

Kipinä on olemassa,
en tiedä pidänkö siitäkään

Tunnen sinut toisinaan,
en tunne sinua laisinkaan

Huulesi kertoivat tarinan,
puna kasvoillasi kertoi samaa






Tahdoit jotain sinulle kuulumatonta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut