Totuus, rehellinen vastaus ...
Näin alustit
jaksaako vai hajoaako
paimentaja vai paimennettava
opetettava vai oppiva
Vaikeita kyselet
vaikeuttaa kysymyksen laatua
sen koskettavuus elämääni omaan
puolueettomana vai totuudellisena
Vastaukseni sinulle
hajoaa, paimennettava sekä opetettava
Koskaan en tälläistä kokemaan toivonut joutuvani, sydän itkee, sydämeen sattuu ......
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi