Kasvun paikka

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.8.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Totuus, rehellinen vastaus ...

Näin alustit

jaksaako vai hajoaako
paimentaja vai paimennettava
opetettava vai oppiva

Vaikeita kyselet
vaikeuttaa kysymyksen laatua
sen koskettavuus elämääni omaan

puolueettomana vai totuudellisena

Vastaukseni sinulle

hajoaa, paimennettava sekä opetettava

Koskaan en tälläistä kokemaan toivonut joutuvani, sydän itkee, sydämeen sattuu ......

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut