vielä jää ihmisiä yli
joilla ei ole kotia
ei ovea jota avataan
ei mieltä joka ei horjuisi
ei yötä jota ei laskisi pois
on helpompi olla odottamatta
katuvalojen sammumista
uutta aamua ja uusia katseita
kun kaupunki hiljenee
vielä jää ihmisiä yli
jotka jäävät ilman kosketusta
ei ihmistä joka muistaisi
ei ihmistä joka luottaisi hetken
ei ole arvoa joka nousisi
vaan tämä kaupunki jatkaa
nousemista kohti uutta päivää
kuvitellen nousevansa arvoineen
© HH 22.7.2018
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kylmä ja ylimääräinen on se ihminen jota tämä ei kosketa.
Joka ei ajattele. Muuta kuin arvonnousua.
Asiaa. Hienoa. Moni miettii. Harva tekee.
Sinä teit. Kiitos.
Sivut