niin väitetään
jossain sanotaan
johonkin on kirjoitettu
kuin jotain pysyvää olisi
minä en tiedä
miksi minulla on erilaisia tilakokoja
eri ihmisille
ei kukaan ole toista arvokkaampi
ei koskaan
ellei kuunnella tunteita
ja niitähän kuunnellaan
joka päivä
minä en tiedä
miksi minä ojennan käden
kun kuulen sinusta
minulla on yhdeksän muistiyksikköä
niin väitetään
minä kuulen ennemmin tai myöhemmin
ihmisen jäljet sisimmässäni
kuin pysyvää olisi
minä en tiedä
mitkä ovat oikeita kysymyksiä
minulle riitää vastaukset
ei väliä, ovatko ne oikeita.
12.8.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut