ei sotamuistoja
ei rauhansopimuksia
ehkä se on liikaa pyydetty
kyynelistä tehty sytytysneste
uusi aika
tällä ajalla on nimi lautapelin mukaan
värit ovat haihtuneet yhä haaleammiksi
ei sotketa tätä hetkeä tähän
on katsottava eteenpäin
miten ihminen jaksaa, kestää ja voi
miten eläinten elämä
miten koko maailma
ei huudeta rajoilla vihaa
ei me tunneta itseäkään
ei koskaan täysin
(C) HH 19.3.2020
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut