siellä leijailee maailmankuvia
toinen toistaan vakavampia
toinen toistaan tärkeämpiä
miten niistä kiinni otetaan
jotka eivät ole minulle tarkoitettuja
katsotaan rinnalle
siellä kävelee elämän tarkoituksia
toinen toistaan villimpiä
toinen toistaan opettavaisempia
miten niiden kanssa ollaan
jotta eivät juoksisi pois
kuunnellaan sisälle
siellä on jonkinlainen omatunto
toinen toistaan erilainen
toinen toistaan kummallinen
miten niitä kohdataan hymyllä
että ei tuntisi kipua
vai piirretänkö maapallo
kuin puhallettuna ilmapallona
toinen toistaan värikkäämpi
toinen toistaan toiselle sopivampi
ja ihaillaan kuinka ne elävät
tulevat välillä ilolla kohti.
25.7.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut