mukava vaimo ja reipas lapsi
sopiva asunto ilman lainaa
ja autolla kuljen ainoastaan
jos joku kuljettaa paikkaan toiseen
paikalla ei väliä vaan tilannetajulla
huono huumori ja parta ajamatta
helppohoitoinen hiusmalli
sekä liian vakaat arvot
puhelinnumero päättyy
parittomaan numeroon
mistä keksin tarvittaessa vitsejä
nukun toisinaan ja valitan ääneen
lupaan vähän mutta kohtuullisesti
viihdyn seurassa ja hymyilen
illan viimeiset hitaat
ovat oivallukset elämästä
järki käteen on ainoa mitä en ymmärrä
18.12.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
arkipäiville
Sivut