MATKAKERTOMUS
Matkalla kerrot
tarinoita elämästä.
Kaikki tapahtui siinä pihassa,
talossa jossa kasvoit.
Ne tarinat kerrot matkan aikana
jokaisella ohitetulla paikkakunnalla,
jokaiselle seudulle omansa.
Ne moninkertaistuvat.
Perillä lupaat näyttää kaiken
minulle.
Sieltä tarinat ovat lähteneet matkalle.
Ne ovat aina olleet sinussa,
ja vasta nyt tulin näkemään ne.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut