Kysyn kadulla kulkijoilta, kuinka usein ja milloin viimeksi he ovat nähneet outoja ilmiöitä. Mitä kello on, joko Jeesus on tullut? Yksi pudistaa päätään ja vastaa nokialaiseen, on se täällä jo, meni käymään kaupassa! Valintamyymälästä ryntää kadulle myymälävaras, kaksi kalaa ja viisi leipää putoaa sen käsistä. Kadunmiehet, enemmistö (n. 72% kyselyyn vastanneista) on sitä mieltä, että maukasta on ja ravitsevaa. Valvontakameran kuva on epätarkka. Silminnäkijöiden lausunto yksimielinen: ”Ei nyt Jeesus ainakaan!”
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut