tapahtumaketju,
joka voi johtaa miellyttäviin muutoksiin,
mutta oleminen nyt tänään on
kylmää haaleassa sumussa, ei
- sinulle mitattu aika on niin lyhyt,
että tehtailijan leski voisi viettää siellä kesäöitä
vaivihkaa satamakaupungin kapakoissa ja kahviloissa
pehmeällä vuoteella pääsisit kaipuustasi
täällä 50 v leskinainen, etsin 50-60v,
omillaan toimeentulevaa vapaata miestä,
ei seikkailijoille,
liha pestään ja kuivataan,
viipaleiksi leikattu silava
asetetaan päälle,
mausteet ripotellaan siihen
ja liha kääritään lujasti,
levättyäsi sitten pitkiä aikoja
ihanuudessa ja iloissa,
aloit jälleen ajatella,
että lähtisit vieraisiin
maihin voimalinjoja pitkin,
varhaisten aamujen saarille
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut