Pilvisen taivaan päällä
on pilvinen taivas.
Harmaat housut vyötetty,
taskun pohjalla vähän valoa.
Hiljaisuus sallitaan variksien raakkuessa,
marraskuun hiljaisuus marraskuussa aina.
Asfaltilla makaa litteä, märkä päästäinen selällään.
Sen omistuksesta varikset keskustelevat äänekkäästi.
Harmaa hellyys
ja laiha lumi
katsovat toisiaan silmiin
sopivat yhteen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Nim.merk."lihavaa lunta odotellessa" !
harmaa on väri sekin, suorastaan
räikeä mustan rinnalla -
pidin runosta, sen jännitteestä
ja kielikuvista
Sivut