Jossain toisessa huoneessa soi.
Se on Schubertia,
jousikvinteton C duuri, adagio.
Musiikki häipyy välillä kuulumattomiin,
tulee hiljaa taas luo.
Tässä talossa,
jossain toisessa huoneessa
on joku kuuntelemassa tätä musiikkia
kuten minä tässä.
Se on ainut yhteys
jonkun toisen ja minun välillä.
Hidas musiikki, kuin tämä syksy,
ei kiirehdi pois, odottaa jonkin saapuvan
kohtauspaikkaan.
Marraskuu.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Varsinkin runon loppu tekee vaikutuksen tässä.
Sivut