oppia haluamaan sitä jonka jo omistaa,"
näinhän silloinkin kun jo puoliso tietäsi somistaa,"
kevään vehreys silmiin käy,
taivahan tähtenä mulle näyt,
kun kesäsade kasvoille lankeaa,
on ihanaa kun sinun omanasi olla saa!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut