-pesin kasvot
-pesin hampaat
-hymyilin peilille
-laitoin pyykit koneeseen
-putsasin kissanhiekat
-keitin kahvia
-söin munan
-otin aamulääkkeet
-vein roskat
-aamujumppasin roskia viedessä
-luin Sanaa
-keitin simaa
-suru tulee saumoista, on olo yhtä-aikaa iloinen ja haikea!*
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ei draamaa,
ei tressiä,
ei kiehuvia tunteita,
ei vaan aina jaksa, on hyvä olla maanantai.
Sivut