outo on liike banaani kärpäsen,
se viettää kesäänsä viimeistä tanssien,
kun halla maahan käy,
ei kärpästä enää näy.
*
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
outo on liike banaani kärpäsen,
se viettää kesäänsä viimeistä tanssien,
kun halla maahan käy,
ei kärpästä enää näy.
*
Kommentit
kevät tulee aikanaan ja banaanikärpäsen tango taas alkaa
-tulkinta on lukijan silmässä, mutta kuvasin tässä myös ihmis-elämää,
meidän tanssiamme varjoista ja valossa, elämän päättymistä, ja vuoden kiertoa,
syntymästä kuolemaan.*
Sivut