Rakkaus on kauneimmillaan silloin kun sanaakaan ei ole lausuttu,
rakkaus lepää silloin unelman-kultareunaisena kehdossaan!
Kun sanat tulevat mukaan, jää niiden tulkinta kuulijalle,
ja siitäkös sitten pitää lähteä tulkkia metsästämään!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
upea kuvaus puhtaudesta rakkauden synnyttyä,
itse sisällön allekirjoitan, aitoja tunteita ei tulkita, ne koetaan nauttien
Kehon kieli/ vilkas mieli.
hieno a ja tus.
Sivut