Joulun valot ovat syttyneet,
joulu tulee ja kutittaa sukista varpaita,
Jumalan Äiti Jeesus-Lapsi sylissään,
osaanko olla rauhassa, rauhan kanssa tänä aikana?
Joulun Enkeli, tuo ystävyyttä sydämmiin,
ei makeisia koreihin,
kysellen, kuunnellen, katsellen,
tule Jouluni minunkin luo,
Nyt tuoksuu äitin sahrammi pullat ja mummin mehevä taatelikakku,
suloisat sävelet, lipuvat korvissa
rauhoittaen, lohduttaen, tuoden toivoa,
Joulu heittää ylleen villahuivin lämpöisän,
ei tyhjille ornamenteille, ei turhakkeille,
Joulun taika on se on Armon aika!
* * *
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut