Pyhä huolettomuus ja ilo, ne ovat asiat jotka hänestä aistin,
jokin muu on arvoitusta hiljaisuutta, jonka haluaisin sanoittaa,
minä olen kohdannut hänet hyvin harvoin, ja silti jokainen kohtaaminen on ollut omansa.
muiston kukkaset ovat tallella, niitä ei halla vie,
kyllä hänessä on armo ja totuus mutta niin sen pitää ollakin!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut