Astelin aamulla pihalle.
Ilman täyttämään lintujen lauluun.
Tämä sama kappale soi kesäaamuisin
Suomessa.
Sieluni silmin näin äidin ja isän.
Varhain, ansaittuna kesälomapäivänä
nauttimassa aamun rauhasta.
Minä unta hieroen silmistä,
seison terassilla ja katselen auringossa
kylpevää pihaa ja vahempiani.
Kahvin tuoksu tulvii keittiöstä.
palaan muistoissani kotiin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi