Sateenkaarien maa

Runoilija Möykky

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulet kuinka enkeli hiljaa tuudittaa,
sinua rakkaani nukkumaan.
Sinä lapsen unisin silmin
näet nuo siivet valoa hohtavat.

Ikuisen kesän tavoitat kera taivaan enkelin.

Minä tähän aikaan miettimään jään,
miksi en kanssasi saanut lähteä jatkamaan,
tuota taivalta niin ihanaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja koskettava runo,kyyneleet sait silmiini..

 

Käyttäjän kaikki runot